Bel ons: (+31) 543 53 12 18 

Nieuws

13-03-2019

Wederom is er voor een nieuwe bus gekozen bij de Wassink Autogroep te Doetinchem. Deze keer wordt het een Peugeot Boxer GB 435 L2H2 Premium 2.0 Bleu HDi met maar liefst 160 pk. Morgen gaat Leon van Balveren van de Wassink Autogroep de sleutel van de bus (nummer 49) overhandigen aan de Logistiek Manager van MECO die hem namens de Chauffeuse Chantal Gorter in ontvangst zal gaan nemen. Hij zal niet meteen in gebruik worden genomen daar hij uiteraard eerst voorzien zal worden met de logo,s van ons bedrijf.Dit gaar verzorgt worden door REKLA-OOST te Winterswijk. De Bus zal hoofdzakelijk ingezet gaan worden voor Transport en Koerierswerk.

BlueHDi is de naam van de efficiënte en zuinige Euro 6-dieselmotoren van het merk. Dankzij deze technologie wordt de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) met meer dan 90% verminderd. Ook de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik zijn aanzienlijk lager. Dankzij het Stop and Start-systeem waarvan alle motoren zijn voorzien, behoort het brandstofverbruik tot de laagste van het segment, met een besparing van 0,5 l/100 km in stadsverkeer en een gemiddelde daling van de CO2-uitstoot (gecombineerde cyclus) van 5 g/km.

  

Eindelijk was het dan zo ver. Op vrijdag 25 mei tijdens franchise dag die dit jaar gehouden werd op de SS Rotterdam te Rotterdam kreeg Dhr. Codinach

van MECO Distributie B.V., dan eindelijk de 1e prijs uit handen van Ron Kwakkelaar SANDD. Deze prijs is uitgereikt voor de beste behaalde kwaliteit in

Nederland. Hierbij wordt gekeken naar overkomst van de post op de bezorgdag zelf en afhandeling van de bezorging. Wij zijn zeer trots en blij deze prijs

te hebben ontvangen als waardering voor de inzet met name van onze bezorgers.

Linker foto de uitreiking. Midden alle Franchise nemers en sites van SANDD, rechts De winnaars van de tweede (Helden - Baarlo),eerste (MECO Distributie) en derde (Meren Post) prijs.

 

2018 is een feestelijk jaar voor ons bedrijf. Nadat wij ons 25 jarig jubileum hadden gevierd en wij al wel wisten dat wij in de prijzen zouden vallen voor de kwaliteit (3e of misschien 2e prijs).  Kwam Andre van Haag (SANDD) ons verblijden met het bericht dat MECO de 1e prijs voor de kwaliteit in 2017 binnen had gehaald. Dit hadden wij in onze stoutse dromen niet verwacht. Vooral omdat wij er in 2015 helemaal anders voor stonden. Op vrijdag 25 mei aanstaande zal de prijs op de SS Rotterdam aan de Directie van MECO.

Wordt vervolgt

 

Op vrijdag 25 mei 2018 werd dan eindelijk de verlenging van ons Franchisecontract een feit. Hieronder George Codinach (Directeur MECO) en Rob Brakenhoff (Directeur SANDD) bij het tekenen van de overeenkomst in Rotterdam.

01-12-2017

MECO Distributie B.V. verkoopt als partner van postbedrijf SANDD ook de kerstzegels  naast de reguliere postzegels. Kerstzegels kosten 50 cent per stuk en zijn verkrijgbaar per vel a 20 exemplaren aan de balie van onze hoofdvestiging te Winterswijk.

Post gefrankeerd met SANDD postzegels kunnen ook bij MECO in de SANDD brievenbus gedeponeerd worden.Deze staat bij de ontvangsbalie.